Kevätterveisiä

koiratmetassa_10koiratmetassa_11

Hassua miten nopeasti aika kuluun, kun on mukavaa puuhaa! Tuntuu kuin olisin vasta eilen ollut kirjoittelemassa tänne meidän vuoden aloituksesta, mutta oikeastihan siitä on vierähtänyt jo reilun kuukauden verran. Yritän parantaa tapani ja kirjoitella jatkossa tänne hieman useamminkin 🙂

koiratmetassa_03koiratmetassa_04

Meidän kotikonnuilla kevät alkaa etenemään ja päivät on pidenneet kivasti. Lintujen laulu ilostuttaa spanieliporukkaa ja ulkoillessa harrastetaankin ahkeraa lintubongausta. Lintubongauksen lisäksi ollaan harrastettu ahkerasti ja ollaan opittu paljon sekä koettu iloisia onnistumisen hetkiä – niin allekirjoittanut kuin nelijalkaisetkin.

Nyt puolentoistavuoden rajapyykin lähestyessä Ismo on alkanut osoittamaan aikuistumisen merkkejä. Se näkyy parempana keskittymisenä niin toko- kuin agilitytreeneissäkin! Ja viime viikkojen treenailut onkin sujunut tosi kivasti. Maanantai on meidän agilityilta ja se on kyllä tosi kiva tapa aloittaa viikko, kun kotiin saa palata hymyssä suin väsyneen koiran kera. Mihinkään kilpailuihin ei olla kyllä tähtäämässä, mutta kieltämättä nälkä on kasvanut syödessä..  Ismo on niin fiksu ja taitava, mutta ohjaaja ei ole vielä ihan samalla tasolla. Ja eihän sitä tiedä, vaikka muutaman vuoden päästä olisinkin jo eri mieltä? 😉 Harrastamista ainakin jatketaan sillä siitä nauttii molemmat!

ismo_01-2mette_01

Myös Mette ja Tuula on päässeet mukaan agilitypuuhiin. Mette itseasiassa aloittaa harrastamisen samassa ryhmässä Ismon kanssa, joten maanantait onkin jatkossa ”koko perheen” agilityiltoja 🙂 Niin kivaa! Laura (Meten omistaja, allekirjoittaneen kämppis) on onneksi kouluttautunut myös agilityohjaajaksi, mikä on iso ilo ja apu myös Ismon kehittymisen kannalta!

Tuulan agilityharrastus on aloitettu lähtökuopista ja jo muutama harjoittelukerta on tuottanut kivasti tulosta. Tuula on niin innokas ja aivan älyttömän perso, että tekee ruoan vuoksi ihan mitä vain, joten harrastaminen sen kanssa on kyllä hauskaa 🙂 Agilitystä tuskin tulee Tuulalle ykköslajia, mutta katsotaan mihin harjoittelu meidät vie. Sen sijaan rally-toko vaikuttaisi enemmän Tuulan jutulta ja sitä ollaankin käyty jo kokeilemassa kertaalleen – siinä Tuulan innokkuus ja hyvä motivaatio on pelkkää plussaa!

tuuttis_sopo

Nyt sitten odotellaan, että kevät etenee ja lumet sulaa jotta päästään metsään jälkipuuhiin. Ismo on jäljestämisessä tosi taitava ja sen kanssa olisi tarkoitus joskus päästä ihan mejä-kokeisiin asti 🙂 Kesällä olis tarkoitus kokeilla myös taippareita Tuulan kanssa, jos vaan aikataulut antaa periksi! Taipparitreenit oli viime kesänä allekirjoittaneelle niin mukavaa puuhaa, että sitäkin odotellaan innolla.

mette_03

Innolla odotellaan myös kevään näyttelykauden starttia, joka on tulevana sunnuntaina!  Nyt onkin kulunut jo yli kuukausi siitä, kun oltiin viimeksi missään – silloin tehtiin rattoisa reissu Tallinnaan, jossa Ismo oli erinomainen. Alkuperäinen ajatushan oli, että Ismo saisi nyt tämän vuoden ”kasvaa kotona”, mutta eikai sitä malta kotiin jättää kun Tuulan kanssa kuitenkin reissataan..? 😉 Joten saa nähdä, miten meidän teinipojalle käy. Ismo kun on selkeästi sen tyyppinen koira, josta mä pidän: aivan kuten hyvä viini eli kehittyy ja kasvaa rauhassa, ja on parhaimmillan varmasti vasta parin vuoden päästä. Kiire ei siis ole mihinkään, mutta kulkekoon mukana siellä missä me muutkin reissataan! Sillä sitähän näyttelyharrastus on parhaimmillaan – yhdessäoloa niin koirien kuin ihanien ihmistenkin kanssa ❤

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s