Perheriemua Lahdessa!

on

Maaliskuun viimeisenä koitoksena oli edessä Lahden Kansainvälinen näyttely, jonne oli ilmoittautunut huimat 35 walesinspringerspanielia. Harmiksemme kuitenkin suuren koiramäärän vuoksi alkuperäinen tuomari Pekka Teini ei voinut arvostella waleseja – uusi tuomari oli Paula Heikkinen-Lehkonen.

Tuomarinmuutos ei riemastuttanut, mutta koska emme saaneet rahoja takaisin päätettiin lähteä viettämään kivaa päivää ystävien kanssa – ja siinä onnistuttiin! Olinkin jo kerennyt vähän ikävöimään Benton-perhettä, kun viime näkemisestä oli jo yli kaksi kuukautta.

IMG_0112.jpg
BEST IN SHOW -kasvattaja, kennel Benton

Koska Ismo ei enää pääse ikänsä puolesta junioreihin, esiintyi se tällä kertaa nuortenluokassa voittaen luokkansa erinomaisella. SA:ta se ei kuitenkaan saanut, sillä on vielä keskenkasvuinen.. 😉 Tuula puolestaan esiintyi valioissa Marjon kanssa ja oli luokkansa toinen SA:n kera ja vielä lopulta PN3! Narttuja oli ilmoitettu Lahteen yli 20.

  • BaltJW-18 SeJW-18 FinJW-18 Benton Yard Sale – ERI1
  • CH Benton Pillow Talk – ERI2 SA PN3

Tuula oli myös mukana Benton kasvattajaryhmässä yhdessä enonsa Niken (CIB Benton Dot Dot Dash), mummonsa Lissun (CIB Benton Winter Storm) ja Kitin (CH Benton Eight Avenue) kanssa. Kasvattajaluokka oli Rotunsa paras ja myöhemmin vielä upeasti koko näyttelyn kaunein eli BEST IN SHOW! Se on aika harvinaista herkkua waleseille! Isot onnittelut Marjolle & Piialle ❤

Kiitos kaikille mukavasta päivästä! 18 tuntia meni kuin siivillä, kun oli hyvää seuraa – niin matkalla kuin näyttelyssäkin 😉 On onni saada harrastaa ihanien ihmisten kanssa ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s